Huhtikuun ostokset

polku

 

Hups, mutta täällä ollaan taas.

Yli kolmasosa vuotta on takanapäin, onnistuneesti ostamatta juurikaan mitään. Huhtikuussa en ostanut muuta kuin ne juoksulenkkarit, joista aiemmin jo kirjoittelin pariinkin otteeseen. Aurinko houkutteli juoksemaan, niinpä kävin ostamassa kengät. Nyt on hyvä juosta ja voi miten ihania aurinkoisia lenkkeilypäiviä onkin toukokuussa ollut!

Vaatteet ovat edelleen ainoa asia, mitä minulla tekisi mieli ostaa. Muita mielitekoja ei juuri ole ollut, paitsi hirveästi haluaisin ostaa yhden kirjan kielenopiskeluun. Mutta en ole ostanut, vaan olen sen sijaan opiskellut netistä. Ei se minusta kuitenkaan ole sama asia, varsinkaan harvinaisemman kielen osalta. Uuden kielen perusteiden opiskelu kunnon kirjasta on kyllä tehokkainta.

Vaatevaraston suunnittelun kannalta tämä ostamattomuus on aivan loistava asia. Kun sitkeästi ei osta yhtään uutta vaatetta, huomaa mitä oikeasti käyttökelpoista vaatekaapissa on ja mitä entisten lisäksi todella tarvitsisi. Ensimmäinen ostos on ehdottomasti joku laadukas, ohut ja sittenkin musta neuletakki tai muu vastaava takkimainen yläosa. Minulla on niin monta hyvää puseroa, mekkoa tai tunikaa, joiden päälle sellainen olisi helppo napata mukaan työkeikoille. Yksivärinen musta käy niin monen jo omistamani vaatteen kanssa ja sopii eri tyylisiin tilanteisiin. Toinen puuttuva asuste on vyö, en nimittäin omista yhtään vyötä. Minulla on yksi mekko, joka kaipaa leveän mustan vyön ollakseen käyttökelpoinen ja vyön kanssa se olisi suorastaan loistava.

Huhtikuussa siivosin myös jälleen ristipistovarastoa ja myin aika paljon kaikenlaista nettikirppiksellä. Muuten ei mitään isompaa järkkäilyrumbaa ole ollut. Varastossa on pari pahvilaatikollista vanhoja koulupapereita setvimättä, ne käyn läpi tässä kesän aikana (= nakkaan paperinkeräykseen). Onko teillä ilmassa kevätsiivouksen tuntua?

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Huhtikuun ostokset

  1. Kevätsiivouksen tuntua, kyllä! Tavaran määrä on kevään aikana alkanut yhä enemmän ahdistaa, tosin asialle ei ole vielä paljon jaksanut… tosin pari viikkoa takaperin saatiin siipan kanssa vapaapäivän kunniaksi siivottua kirjahylly ja omia kirjoja karsin hyllymetrin verran kiertoon! Ongelma vain on, että haluaisin niitä myydä, mutta se vaihe jää aina odottamaan sopivaa hetkeä ja turhat kamat kasaantuvat vaatehuoneeseen ja varaston hyllyille. Mutta jospa vielä keksin keinon saada tavaran ovesta ulos saakka 🙂

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s